Poliklinika Zgrebec

Poliklinika Zgrebec osnovana je 2010. godine a bavi se estetskom kirurgijom, estetskim tretmanima pomlađivanja kože kao i kompletnom dijagnostikom i operacijama dojke, štitnjače i krvnih žila.

O nama

Poliklinika Zgrebec osnovana je 2010. godine a bavi se estetskom kirurgijom, estetskim tretmanima pomlađivanja kože kao i kompletnom dijagnostikom i operacijama dojke i štitnjače.

Poliklinika Zgrebec surađuje s Dermatovenerološkom ordinacijom dr. Jasminka Bilić i sa Poliklinikom Aster u Zagrebu.

Kvaliteta

Naša poslovna politika usmjerena je na kvalitetu. Za sve estetske tretmane koje radimo koristimo kvalitetne materijale kako bi naši pacijenti bili sigurni i zadovoljni. Opremljeni smo i najnovijom opremom za ultrazvuk te suvremenim pomagalima koja olakšavaju razlučiti dobroćudne od zloćudnih tumora dojke. Naša usluga u domeni dijagnostike dojke i štitnjače obuhvaća cjelokupan proces, od sumnje, citologije, do biopsije i operativnih zahvata.

Posvećenost pacijentima

Svakom se pacijentu pristupa individualno i uz konzultacije se dogovara potreban zahvat i usluga, pa se prema tome definira cjenovni trošak. Termini se usklađuju s mogućnostima pacijenata, a ako neki zahvat ima prioritet i oznaku hitnosti, takve slučajeve rješavamo najkasnije unutar 8 dana.

Imate li kakve nedoumice oko estetskih problema ili zdravstvenih sumnji vezanih uz dijagnostiku dojke i štitnjače, Poliklinika Zgrebec će profesionalno dati savjet te prilagoditi sve tretmane i zahvate prema potrebama pacijenta.

Naš tim stručnjaka

dr.med. Zdravko Zgrebec, Spec. opće kirurgije, Spec. estetske, plastične i rekonstrukcijske kirurgije

Estetska kirurgija i tretmani te dijagnostika dojke i štitnjače glavne su djelatnosti Poliklinike Zgrebec koju vodi dr. Zdravko Zgrebec, spec. opće kirurgije, spec. estetske, plastične i rekonstrukcijske kirurgije.  Rođen je u Varaždinu, gdje je pohađao osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu te nakon odrađenog staža, odradio je  specijalizaciju  i položio specijalistički ispit iz opće kirurgije u KBC Sestre milosrdnice. Niz godina bavio se grudnom kirurgijom u OB Varaždin a njegova uža specijalnost je kirurško liječenje problematike bolesti dojke (od dijagnostike do rekonstruktivnih zahvata). Sa radom u plastičnoj kirurgiji je započeo nakon prvog boravka u New Yorku u Kliničkoj bolnici Sloan Kettering kod prof.dr. Petera G. Cordeira 2001. godine. Svoje subspecijalističko usavršavanje iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije završio je u KBC Dubrava kod prof.dr.sc. Zdenka Staneca. U sklopu zadnjeg boravka u Americi bio je i posjet  Tarzana Medical Centru, Los Angeles. Redovito prisustvuje na raznim seminarima i tečajevima iz pojedinih grana estetske kirurgije u raznim europskim medicinskim centrima (Heidelberg, Madrid, Barcelona, Frankfurt) kao i u Hrvatskoj. Nakon višegodišnjeg rada i iskustva u OB Varaždin, 2010. godine se odlučio otvoriti vlastitu privatnu polikliniku pod nazivom Poliklinika Zgrebec u kojoj svojim pacijentima nudi najefikasnije i najnaprednije metode dijagnostike, liječenja i prevencije.

Djelatnici i vanjski suradnici

Ivanka Vidić-Paulišić, dr.med., spec.klin.citologije

Jadranka Premužić, dr.med. spec.anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja

mr.sc. Korabi Mazen Ahmad, dr.med. spec.opće kirurgije

Nada Novak, medicinska sestra

Monika Lacković, medicinska sestra